flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВИКЛИК ДО СУДУ – Левандовського Володимира Васильовича

24 грудня 2019, 13:59

Корецький районний суд Рівненської області викликає відповідачів Левандовського Володимира Васильовича по цивільній справі №563/1558/19 за позовом Терентьєвої Ганни Володимирівни до Левандовського Володимира Васильовича про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням, яке призначене на 09 год. 00 хв. 15 січня 2020 року.

Судове засідання відбудеться у приміщенні Корецького районного суду Рівненської області, розташованого за адресою: вул.Тітова, 7, м. Корець, Рівненська область.

Відповідно до ч. 11 ст. 128 ЦПК України з опублікуванням оголошення про виклик відповідач вважається повідомленим про час і місце розгляду справи.

            Згідно ч.4 ст.223 ЦПК України у разі повторної неявки в судове засідання відповідача, повідомленого належним чином, суд вирішує справу на підставі наявних у ній даних чи доказів (постановляє заочне рішення).

 

Суддя                                                                                                                       Опришко П.З.