flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Трудові спори в контексті змін до законодавства про працю в умовах воєнного стану

07 березня 2024, 11:37

5 березня 2024 року Національна школа суддів України провела усеукраїнський семінар для суддів місцевих загальних судів “Особливості розгляду трудових спорів з врахуванням практики Верховного Суду”. Участь у заході взяв суддя Корецького районного суду Рівненської області Петро Опришко.

Вітальною промовою захід відкрила директорка Львівського регіонального відділення Оксана Польна, яка представила програму семінару, звернула увагу на актуальність теми, яка представлена слухацькій аудиторії та ознайомила учасників з організаційними вимогами участі в онлайн-заході.

Усеукраїнський семінар розпочався із лекції судді Верховного Суду у Касаційному цивільному суді Марини Червинської на тему “Трудові спори в контексті змін до законодавства про працю в умовах воєнного стану”.

Суддя Сихівського районного суду м. Львова Ольга Бойко провела практичне заняття та презентувала тему поновлення на роботі: основні аспекти та актуальна судова практика.

Про особливості розгляду справ щодо оскарження дисциплінарних стягнень розповів суддя Жовтневого районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області Ігор Чорний, який також провів практичне заняття із учасниками семінару.

Наприкінці семінару слухачі мали можливість обмінятися своїми думками та поставити запитання викладачам, а також взяли участь в опитуванні, де поділилися враженнями та побажаннями щодо якості та корисності проведення заходу.

За підсумками семінару суддя Опришко П.З. отримав Сертифікат Національної школи суддів України.